PREDPRODAJA: Nogometni kamp Marcos Tavares 2021

299,00

Za vse udeležence letošnjega kampa in za vse tiste, ki si želite že ZDAJ zagotoviti mesto na naslednjem kampu smo pripravili posebno AKCIJO.

Cena za poletni nogometni kamp 2021 za vašega otroka v PREDPRODAJI znaša le 269€ namesto 350€. Število mest je omejeno zato čim prej rezervirajte mesto za svojega otroka zdaj. Ob plačilu s kreditno kartico bo mesto za vašega otroka nemudoma rezervirano.  Ob plačilu preko predračuna boste na vaš email dobili vse potrebne podatke za nakazilo. Rezervacija je v tem primeru dokončno potrjena ob nakazilu celotne prijavnine na kamp.

KDAJ bo kamp na sporedu?
Kamp bomo organizirali med poletnimi počitnicami. V začetku leta 2021 vas bomo obvestili o točnem datumu in lokaciji. Želja je, da se kamp tudi v letu 2021 odvija v Radencih. Prav tako si želimo, da bosta prihodnje leto na voljo dva termina. Termin si boste lahko izbrali sami.

Kdo: Otroci stari od 7-15 let

Šifra: kamp2021 Kategorija:
Opis

Poletni nogometni kamp Marcos Tavares vključuje:

Nogometni kamp MT9  vključuje:

  • Polni penzion
  • Profesionalni nogometni trening 2x dnevno
  • Celotno Adidas nogometno opremo (dres -majica + kratke hlače, nogavice)
  • Osebno mentorstvo Marcosa Tavaresa
  • Animacija pod okriljem animacijskega teama
  • Gosti
  • Aktivnosti za otroke
  • FOTO album

Otroci bodo deležni treningov profesionalnih nogometnih trenerjev, kjer bodo nadgrajevali svojo že osvojeno znanje in bodo imeli prav tako prosti čas za igro, druženje ter izvajanje različnih aktivnosti.

Namen nogometne kampa je razvijanje že doseženih sposobnosti ter implementacija novih motoričnih sposobnosti in tehnik, ki so pomembne za nogomet.

Kamp je v osnovi organiziran tako, da iz otrok izvabi tisto najbolje, saj je skozi celoten teden poskrbljeno za pravo kombinacijo športa in zabave.

Marcos Tavares bo učil o mentalnem treningu, pomembnosti discipline in lastnostih, ki jih je treba razvijati v osebnosti športnika, delil pa bo tudi svojo zgodbo ter izkušnje v nogometu.

Se vidimo na kampu tudi prihodnje leto