PREDPRODAJA: Poletni nogometni kamp Marcos Tavares, Dominika Čonč 2021

299,00

Letošnjo izvedbo bova organizirala skupaj z odlično nogometašico Dominiko Čonč. Dominika je ena izmed ključnih igralk nogometnega velikana AC Milan. Tako bodo ob dečkih na svoj račun prišla tudi dekleta. 

Za vse udeležence letošnjega kampa in za vse tiste, ki si želite že ZDAJ zagotoviti mesto na naslednjem kampu smo pripravili posebno AKCIJO.

Cena za poletni nogometni kamp 2021 za vašega otroka v PREDPRODAJI znaša le 299€ namesto 350€. Število mest je omejeno zato čim prej rezervirajte mesto za svojega otroka zdaj. Ob plačilu s kreditno kartico bo mesto za vašega otroka nemudoma rezervirano.  Ob plačilu preko predračuna boste na vaš email dobili vse potrebne podatke za nakazilo. Rezervacija je v tem primeru dokončno potrjena ob nakazilu celotne prijavnine na kamp.

KDAJ in KJE bo kamp na sporedu?
KDAJ: 25.6.2021 – 29.6. 2021
KJE: Radenci
Kamp bomo organizirali med poletnimi počitnicami takoj po koncu šolskega leta. Kamp bo v Radencih.
Začetek kampa bo na sporedu v petek, 25.6.2021 in bo trajal pet dni (štiri nočitve).

Kdo: Otroci stari od 7-15 let

Šifra: kamp2021 Kategorija:
Opis

Poletni nogometni kamp Marcos Tavares vključuje:

Nogometni kamp MT9  vključuje:

  • Polni penzion
  • Profesionalni nogometni trening 2x dnevno
  • Celotno Adidas nogometno opremo (dres -majica + kratke hlače, nogavice)
  • Osebno mentorstvo Marcosa Tavaresa
  • Animacija pod okriljem animacijskega teama
  • Gosti
  • Aktivnosti za otroke
  • FOTO album

Otroci bodo deležni treningov profesionalnih nogometnih trenerjev, kjer bodo nadgrajevali svojo že osvojeno znanje in bodo imeli prav tako prosti čas za igro, druženje ter izvajanje različnih aktivnosti.

Namen nogometne kampa je razvijanje že doseženih sposobnosti ter implementacija novih motoričnih sposobnosti in tehnik, ki so pomembne za nogomet.

Kamp je v osnovi organiziran tako, da iz otrok izvabi tisto najbolje, saj je skozi celoten teden poskrbljeno za pravo kombinacijo športa in zabave.

Marcos Tavares bo učil o mentalnem treningu, pomembnosti discipline in lastnostih, ki jih je treba razvijati v osebnosti športnika, delil pa bo tudi svojo zgodbo ter izkušnje v nogometu.