379 € Predprodaja: 299 €

KDAJ in KJE bo kamp na sporedu?
KDAJ – TERMIN 1: 25.6.2025 – 29.6. 2025
KJE: Radenci
Kamp bomo organizirali med poletnimi počitnicami takoj po koncu šolskega leta. 

Zagotovite si mesto na poletnem nogometnem kampu Marcos Tavares tudi v letu 2025. Število mest je omejeno, zato čim prej rezervirajte mesto za svojega otroka. Kamp je namenjen tako dečkom kot deklicam, starim med 7 in 15 let. 

Prijavi se na Kamp
Izberi termin in število oseb za prijavo

NAJVEČJI NOGOMETNI KAMP V SLOVENIJI

V Radencih bo znova potekal poletni nogometni kamp Marcos Tavares. Gre za največji nogometni kamp v Sloveniji. Ob nogometu bodo kamperji pridobili številne neprecenljive izkušnje. Otroke želimo vzgajati. Želimo jih naučiti, da je svet lep tudi brez računalnikov in telefonov. Želimo, da se naučijo medsebojnega spoštovanja in da se na kampu povežejo. S tem namenom ob treningih pripravljamo številne aktivnosti. Vzgojitelji in naša animacijska ekipa bo poskrbela, da otrokom ne bo niti malo dolgčas. Za prav posebno izkušnjo poskrbi tudi kapetan, rekorder in LEGENDA – Marcos Tavares. Marcos bo z otroci 24 ur na dan.

KAR 4 NOGOMETNA IGRIŠČA

Znova se bomo vrnili v Radence, kjer so odlični pogoji za nogometne treninge. Na razpolago imamo kar štiri nogometna igrišča. Eno izmed njih je prilagojeno mlajšim. Trenerji bodo skupaj z Marcosom Tavaresem poskrbeli, da bodo otroci še bolj vzljubili enega izmed najpopularnejših športov na svetu. Otroci bodo deležni treningov profesionalnih nogometnih trenerjev, na katerih bodo nadgrajevali svoje že osvojeno znanje. Prav tako bodo imeli prosti čas za igro, druženje ter izvajanje različnih aktivnosti. Namen nogometnega kampa je razvijanje že doseženih sposobnosti ter implementacija novih motoričnih sposobnosti in tehnik, ki so pomembne v nogometu. Kamp je v osnovi organiziran tako, da iz otrok izvabi tisto najboljše, saj je skozi celoten teden poskrbljeno za pravo kombinacijo športa in zabave.

KOMU JE KAMP NAMENJEN?

Kamp je namenjen dečkom in deklicam, starim med 7 in 15 let. Kampa se lahko udeležijo vsi, ne glede na predhodno nogometno znanje. Trenerji bodo otroke razporedili po skupinah in po znanju. Kamp je namenjen vsem tistim, ki si želijo nogometa, zabave, sklepanja novih prijateljstev ter druženja z nogometno legendo Marcosom Tavaresem.

POLETNI NOGOMETNI KAMP MARCOS TAVARES VKLJUČUJE:

- prenočišče v Hostlu Radenci
- polni penzion
- profesionalni nogometni trening (2x dnevno) na 4 nogometnih igriščih
- celotno Adidas nogometno opremo (dres - majica + kratke hlače, nogavice)
- osebno mentorstvo Marcosa Tavaresa
- animacijo pod okriljem animacijskega teama
- druženje z gosti
- aktivnosti za otroke
- kopanje v hotelu Radin****
- medaljo ob koncu nogometnega kampa

V PRVI VRSTI ČLOVEK

Marcos Tavares bo otroke učil o mentalnem treningu, pomembnosti discipline in lastnostih, ki jih je potrebno razvijati v osebnosti športnika, delil pa bo tudi svojo zgodbo ter svoje bogate izkušnje iz nogometa. Kamp bodo obiskali številni gosti in športniki, med njimi tudi znani nogometaši oziroma nogometašice. Želimo si, da se vsi skupaj zavedamo, da je pomembno, da smo v prvi vrsti dobri ljudje. Kot pravi Marcos sam: »Včasih sem bil dober nogometaš. Danes pa sem ob tem še dober človek.« Marcos bo s kamperji delil marsikatero skrivnost, ki jo je zapisal tudi v svoji biografiji LEGENDA.

EKIPA, DA TE SKIPA

V kampu bodo otroci razdeljeni v skupine. Za vsako skupino skrbi en trener in en vzgojitelj. Ob tem na vse naše kamperje pazita vodji mlajše in starejše skupine. Za nemoten potek bo tudi letos poskrbela Športna agencija Proelium. Za vso zabavo, aktivnosti, druženja in nepozaben spomine pa bo še dodatno poskrbela naša animacijska ekipa Fun4u. Za morebitne poškodbe in skrb za zdravje bo ves čas kampa v Radencih prisotna fizioterapevtka Mojca Marušič iz Vertebrae manualna terapija.

Razvojna testiranja mladih igralcev WeFeelFootball

Na kampu se nam je pridružila tudi ekipa WeFeelSport, ki z nogometnimi testi WeFeelFootball testira naše nogometaše in nogometašice.
Testi so enaki za vse starostne skupine (sprint, tek, tek z žogo, podajanje in sprejemanje žoge ter vzdržljivostni test) in so bili definirani s strani nogometnih strokovnjakov. Temeljijo na podlagi večletnih izkušenj in dobrega poznavanja problematike pri pridobivanju konkretnih informacij o stanju ter razvoju mladega igralca.
Na podlagi periodičnih, po standardizirani WeFeelFootball metodologiji verificiranih testov, lahko nogometne organizacije, skrbniki igralcev, skavti in športni analitiki spremljajo razvoj mladih igralcev. Z enakimi testiranji lahko otroci nadaljujejo tudi v svojih matičnih klubih.

ZAKLJUČNA ZABAVA

Zadnji dan kampa bo na sporedu zaključna prireditev in druženje vseh kamperjev z vami, dragi starši in prijatelji. Otroci se vam bodo predstavili na igriščih, kjer se bodo med seboj pomerili in vam pokazali, kaj so se naučili v času našega druženja. Otroci bodo zapeli, se poveselili in pomahali v slovo skupnemu druženju. Okoli vratu bodo prejeli posebne medalje, vse skupaj pa čaka tudi presenečenje. Seveda bo z nami tudi Marcos Tavares.

NEPOZABNI SPOMINI

Res je, da so otroci na kampu brez telefonov. Ampak to nas ne ustavi, da tekom kampa skozi ves dan pripravljamo aktualno foto/video vsebino in posebne fotogalerije. To pomeni, da lahko na naših družbenih omrežjih skozi spremljate, kaj počnejo vaši otroci. Zavedamo se, da jih pogrešate, ampak oni so enostavno zasedeni in uživajo. In prav je tako.

Za dodatne INFO o kampu nas kontaktirajte na info@tavaresakademija.si 

Prijavi se na Kamp
Izberi termin in število oseb za prijavo
Sponzorji
PARTNERJI